BACIARSKIE Andrzejki 2018

 

Baciary po raz kolejny w Żołyniance - Zabawa Andrzejkowa z Zespołem BACIARY prosto z Zakopanego.
17-11-2018 r.
Cena 200 zł/os. 
Bogate menu, suto zastawione stoły i oczywiście mnóstwoooo dobrej zabawy!

III gorące kolacje, stoły zakąskowe na ciepło i zimno, stoły słodkości, butelka wódki na parę.


Zapisy: 600-030-620,
Więcej info? Kliknij ->  BACIARSKIE Andrzejki 2018



MENU;

1) Rozpoczęcie zabawy uroczystą kolacją:
- Zupa dziadowska z bryndzą
- Złocista kaczka po sądecku podana z ziemniaczkami oraz zestawem surówek

2) Deser:
- Gruszka po kardynalsku

3) Kolacja II:
- Schab pieczony w aromatycznych ziołach podany na kapuście z kluską ziemniaczaną i surówką

4) Kolacja III
- Pikantny udziec z indyka w towarzystwie fasolki szparagowej, aromatyzowanej masłem i risotto

 

Stoły zakąskowe:

1) Zakąski zimne:
- sałątki różne (warzywne, mięsne, z rybą)
- finger-food (mini zakąski o różnych smakach)
- antipasti (klasyczne przystawki kuchni włoskiej)
- rolady mięsne
- galaretki i galantyny
- wędliny i mięsa pieczone, podane na zimno
- rolady rybne
- śledzie na różne sposoby
- przystawki z ryb
- sery
-rolady serowe i omletowe
- marynaty z domowej spiżarni

2) Na ciepło:
- kwaśnica na żeberkach
- barszcz biały na serwatce
- schab karkowy w kapuście po góralsku
- góralskie golonki
- szaszłyki po karpacku

3) Stół słodkości:
- ciasta, 
- ciasteczka
- desery

 

 

 

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Do góry

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies zamknij ten komunikat. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj POLITYKĘ COOKIES.

Zaakceptuj cookies na tej stronie.